Beställ direkt

Köp- och leveransvillkor

Minimiorder
Minimiorder är 399 kr inklusive moms.
 

Priser
Moms ingår i priset med f.n. 25%.
 

Betalningsalternativ

- Kortbetalning

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder SveaWebPays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning. Vi accepterar följande kort: Visa, MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

 

- Svea Webpay Faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Helsingörspiller överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso

 

- Svea Webpay Delbetalning

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

 

- Paypal
Med Paypal kan du betala med kontokort eller via paypalkonto, som visas efter lagd order. Mer information om Paypal finns påwww.paypal.se

 

Leveranstid
Varorna skickas inom 24 timmar. Normal leveranstid är cirka 1-2 arbetsdagar då posten har stängt på helgerna. Till Danmark och Norge kan det ta någon extra dag.

 

Leveranssätt
Vi skickar beställningar som postpaket express och vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

 

Frakt
Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten, detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning sker efter postens portotabell för brev och paket.

 

Reklamation och returrätt
Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid ny produkt. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning minus kostnader för porto pch packning.Reklamation är ej tillämpbar om plombering är bruten (eftersom varan klassas som medecinsk produkt). Returfrakten måste vara spårbar med posten annars gäller varken ångerrätt eller returrätt samt återbetalning

 

Ångerrätt                                                                                                                                                                                                                                                                                 Ångerrätt gäller inte för självtester på grund av hälso- eller hygienskäl enligt lagen om distansavtal §11

 

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss så fakturerar vi dig 500 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

 

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

SMS-utskick
Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

Medlem av viktminskning portalerna bantningspiller och systersidan bantningspiller

Produkter
Övrigt